UP1 je najnovija kolekcija stolova sa podesivom visinom radne ploče. Nogare mogu biti sa dva segmenta koji omogućavaju raspon visine radne ploče od 695-1195 mm ili sa tri segmenta koji omogućavaju raspon visine radne ploče od 605-1255 mm. U obe varijante maksimalna nosivost stola je 120kg, a dualni motori tiho pokreću radnu ploču brzinom od 30-38mm/s.

Komandna tabla vam omogućava podešavanje visine stola u milimetrima, a takođe možete memorisati 4 omiljene visine radi bržeg i lakšeg podešavanja nivoa radne ploče. Ovi stolovi će svakom korisniku pružiti dinamičan i komforan rad toko celog dana, a uz inteligetni sistem izbegavanja sto će se, u slučaju da naiđe na prepreku, zaustaviti i sprečiti potencijalnu nezgodu.

Uz novi sistem metalanih konstrukcija možemo vam ponuditi veliki izbor konfiguracija ovih stolova kako bi vam omogućili da maksimalno optimizujete svoj prostor.

Uskoro nam stižu prve količine ovih stolova koje će biti dostupne za brzu kupovinu po popularnoj ceni, a specifikacije su sledeće:

 

Opcija DZZ60.140075 --- 41.500 + 20% PDV

  • Radna ploča bele boje dimenzije 1400*750*25
  • Nogare bele boje sa 2 segmenta koje omogućavaju raspon visine ploče od 695-1195 mm
  • Nosivost 120 kg
  • Nivo buke manji od 50db
  • Brzina kretanja ploče 30mm/s
Slični proizvodi

Varna

Moderna dizajn koji je ukombinovao zapadnu umestnost i orijentalnu filozofiju

Saznajte više

Linz

Veliki broj opcija i kombinacija boja i materijala

Saznajte više

iPlus

Stolovi sa manuelnim ili motorizovanim podešavanjem visine

Saznajte više