Loading...
Dostupno u maloprodaji

ERGOSAIL radna stolica

Dostupnost: Na stanju
Dostupne boje:
IW serija (sedište i naslon za leđa):
  • crnaIW-01
Cene važe samo za opcije iz maloprodaje:
67.500 + PDV57.500 + PDV

Opis proizvoda:

- Ergosail je jedna od najboljih kancelarijskih stolica svih vremena u kojoj ćete biti čvrsto i udobno smešteni tokom dugotrajnog rada. Ova kancelarijska stolica se na američkom tržištu nudi pod poznatim imenenom X Chair dok ćemo je na našem tržištu predstavljati pod imenom Ergosail.

- Dostupna na lageru u komplet crnoj boji sa sedištem od mreže ili sa sedištem prekrivenim sunđerom presvučenim takninom.

- Naslon za glavu je presvučen u mreži sa 4D podešavanjima po visini, uglu, poziciji i dubini

- Visoko kvalitetni podizač od 120mm omogućava podešavanje stolice po visini i odgovara i višljim osobama

- Srce stolice čini patentirani sinhro-tiltni mehanizam sa dvostrukim oprugama. Konstrukcija mehanizma je izrađena od poliranog aluminijuma sa dodatno povećanim otporom na grebanje. Mehanizam omogućava zaključavanje naslona za leđa u 4 položaja, a najveći ugao naslona je 130 stepeni. Sve komande su na tasterima sa kabliranim sistemom upravljanja, a jedina poluga služi za fino podešavanje otpora naslona za leđa.

- Rukonasloni su poliuretanski, mekani, sa 4D podešavanjima po visini, dubini, uglu i širini

- Sedište je podesivo po dubini.

- Stolicu karakteriše patentirana DSLS (Dynamic Separated Lumbar Support) lumbalna podrška koja se automatski podešava na osnovu pozicije sedenja, težine i visine korisnika, kao i pritiska kojim se ovaj odvojeni deo opterećuje.

- Naslon za leđa je od mreže i podešava se po visini kako bi i više i niže odobe mogle da podese odgovarajuću poziciju lumbalne podrške.

- Baza je od poliranog aluminijuma sa 65mm poliuretanskim točkićima koji su prikladni za meke, tvrde i drvene podloge.

- Stolica je prošla En1335 i BIFMA testiranja za koje posedujemo i sertifikate.

Kvalitetan mehanizam

Mehanizam je ekskluzivno razvijen i patentiran za ovaj model kancelarijske stolice od stranje proizvođača. Upravljanje je pomoću sajli sa dvostrukim oprugama što pruža ergonosku upotrebu i uglađen rad.

Podešavanja

Veliki broj podešavanja omogućava korisniku da konfiguraciju stolice maksimalno približi svojim potrebama i navikama sedenja. Time će sedenje biti udobno i za korisnike koji dugo vremena provode za radnim stolom.

Više o ERGOSAIL kancelarijskoj stolici možete pogledati OVDE
To Top