Loading...

O NAMA

Manifold je kompanija koja se bavi opremanjem svih tipova poslovnih prostora od jednostavnih rešenja do najkomplikovanijih zahteva,

a umogućnosti smo da vam ponudimo i projektovanje i izvođenje svih unutrašnjih radova po principu ključ-u-ruke.

Manifold

O kompaniji

Manifold je kompanija koja se bavi veleprodajom kancelarijskog nameštaja, akustičnih panela i tapison tabli i zvanični smo zastupnik proizvođača Sunon, Kano, Kingkus, Dimensions i Voxflor.

Pored proizvoda navedenih proizvođača, u mogućnosti smo da vam ponudimo i asortiman nameštaja koji izlazi iz fabrika Aobin-Bondse, Melike, Furicco, Dious, Wangqing, B&T, Officeline, Evoline, Dogtas i mnogi drugi, poreklom iz Kine, Pakistana i Turske. Takođe sarađujemo i sa domaćim radionicama koji su u stanju da, uz visok kvalitet, proizvedu pločasti i drveni nameštaj po svakoj meri.

Pored proizvoda možemo vam ponuditi projektovanje i izvođenje svih vrsta unutrašnjih enterijerskih radova nudeći tako klijentima kompletno rešenje.

Sunon

Naši partneri - SUNON

Sunon je osnovan 1991 i najveći je proizvođača kancelarijskog nameštaja u Kini. Sedište kompanije je u 37 spratova visokoj i modernoj zgradi koju je Sunon izgradio za svoje potrebe u centralnom delu poslovnog kompleksa u Hangdžou.

Trenutno se proizvodnja odvija u 2 fabrike od koji je jedna izgrađena u industrijskom parku u Hangdžou zalivu na površini od 300.000 kvadratnih metara, gde je zaposleno više od 2200 radnika. Ova fabrika radi po najmodernijim standardima i jedina u Kini proizvodi nameštaj po JIT Lean Production proizvodnom menadžmentu što omogućava veću produktivnost i viši nivo kvaliteta proizvoda. Proizvodni pogoni su uvezeni iz Italije i Nemačke i u postrojenja je uloženo više miliona američkih dolara.

Sunon je 2013 počeo da testira svoje proizvode po Greenguard standardima i sada je svaki komad nameštaja koji izađe iz proizvodnje ekološki čisti i sa najnižom emisijom hemijskih isparenja, što omogućava visoki kvalitet života u zatvorenim prostorima opremljenim Sunon proizvodima.

U mogućnosti smo da Sunonovim proizvodima kompletno opremimo kancelarije raznih namena i tipova nudeći kancelarijske stolove, radne i druge stolice, sofe, ormare i komode u više varijanti i opcija.

Voxflor

Naši partneri - Voxflor

Voxflor je renomirani proizvođač tapison tabli sa sedištem u Šangaju u Kini koji je svoju proizvodnju otpočeo 1997, godine kao prvi proizvođač takvog proizvoda u Kini. Sa preko sto različitih dezena i boja koji mogu da se iseku u 6 različitih oblika, Voxflor tapisoni omogućavaju ogroman broj kombinacija za svačiji ukus i potrebu.

Voxflor kompanija je u potpunosti okrenuta ekološkim materijalima i uspostavila je GreenWorks program što omogućava da se svi proizvodi u potpunosti mogu reciklirati, a i sami materijali su napravljeni od reciklaže otpada pa je tako Mix-Bac podloga napravljena od 100% recikliranih plastičnih boca.

CRI (Carpet and Rug Institute) je sertifikovao Voxflor-ove proizvode sa Green Lable i Green Lable Plus sertifikatom kao ekološki čiste i bezbedne za korišćenje u zatvorenom prostoru bez ikakvih negativnih uticaja po zdravlje, koje mogu izazvati štetna isparenja hemikalija i lepkova.

To Top
(6) items
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
  • 3
Items 6
Subtotal 2.150