Nije dostupno u maloprodaji --- više o maloprodaji možete pogledati OVDE

PET akustična izolacija

Dostupnost: Porudžbina po projektu

Acoustična izolacija je asortiman proizvoda za zvučnu izolaciju od 100% poliestera dizajniranih za smanjenje i kontrolu buke odjeka u unutrašnjosti zgrada. ova vrsta izolacije je idealno pogodan za upotrebu kao apsorber iza akustičnih panela i plafonskih sistema, a može se koristiti i kao završni sloj. Dostupna u različitim gustinama i opcijama performansi u beloj, crnoj ili sivoj boji. Dimenzije tabli su 2400x1200 mm a mogu se po želji seći i na manje dimenzije Debljina je od 25 mm do 120 mm

Materijal je projektovan da maksimizira apsorpciju zvuka kao i da kontroliše odjeka buke u unutrašnjosti objekta. Primenu nalazi u pozorištima, studijima, galerijama, holovima, kancelarijama, maloprodajnim objektima, kompleksima zatvorenih bazena i sličnim objektima.

Nakon pravilne instalacije akustična izolacija može da ima rok trajanja i do 50 godina, ispunjavajući zahteve koji se tiču unutrašnje vlage i energetske efikasnosti. Materijal takođe ima prirodnu otpornost prema insektima i štetočinama i ne spada u opasne građevinske materijale i ne korodira.

Ovaj novi materijal za izolaciju je postao popularan i zbog toga što je ekološki orijentisan, gladak je na dodir i ne proizvodi prašinu i opiljke koji mogu da izazovu alergijske reakcije, a bezbedni su i za osobe koje boluju od astme. Akustična izolacija se montira montažnim lepkom ili ankerima.

Dostupne boje:
KP serija:
  • KP-04
  • KP-27
  • KP-38
Cena se formira po projektu

Ekološki proizvod

Proizvedeni su od 100% poliesternih vlakana od čega je minimum 75% poreklom od recikliranih plastičnih pet ambalaža. Proizvodnja se zasniva na principu "Zero Waste Programme" gde se sav otpad reciklira i ponovo vraća nazad u proizvodnju.

Bez toksičnih materija

Potpuno su oslobođeni toksišnih i štetnih materija i izrađeni su po E0 standardu koji je ekvivalentan EN717-1:2004 koji govori da je proizvod u potpunosti proizveden u skladu sa ekološkim normama i ne sadrži formaldehid.

 

 

To Top