Loading...
Dostupno u maloprodaji --- više o maloprodaji možete pogledati OVDE

Bliss kancelarijska stolica

Dostupnost: Na stanju

Bliss je izuzetna kompaktna dizajnerska kancelarijska stolica koja pored svog skladnog izgleda pruža odličnu udobnost i komfor tokom dužeg sedenja. Ako želite da doživite trenutno olakšanje u trenutku kada sednete Bliss će vam to svakako pružiti. Ova radna stolica visokih performansi ističe se svojom upečatljivom siluetom, razigranom paletom boja i odličnom ergonomijom.

Glavne karakteristike Bliss stolice se sastoje od šest tačaka podešavanja: zaključavanje nagiba u nekoliko položaja, visina sedišta, dubina sedišta, visina naslona za ruke, visina lumbalnog dela i otpor naslona za leđa; 3D pletena mreža na leđima koja je mekana na dodir i prozračna za rashlađenu udobnost; niskoprofilni, sinhroni osnovni mehanizam projektovan u Nemačkoj; sertifikat Greenguard Gold za nisku emisiju toksičnih materija; BIFMA standard za komercijalnu upotrebu i dizajnerski tim iz San Franciska.

Bliss stolica će vam pružiti prirodnu podršku za kičmu kroz podesivi lumbalni naslon, uspravno držanje kroz konturisano sedište i naslon za leđa i osećaj udobnosti za 8+ sati rada.

Dostupne boje:
Naslon za leđa i sedište:
  • crnaNa stanju
  • crnaNa stanju
  • crna---
  • crna---
  • crna---
Cene važe samo za opcije iz maloprodaje:
Bliss kancelarijska stolica je u prodaji sa lagera u koral crvenoj i beloj varijanit. Druge boje se dostupne po porudžbini.
49.250 + PDV42.000 + PDV

 

Dokumentacija

Za svaku kolekciju smo vam pripremili i brošuru u kojoj možete naći više informacija o proizvodu kao i detalje o standardnim dimenzijama proizvoda. Neke od kolekcija dozvoljavaju korigovanje dimenzija, ali vas molimo se o tome konsultujete sa nama.

 

Ovde možete preuzeti BLISS brošuru:

To Top