Loading...
Dostupno u maloprodaji --- više o maloprodaji možete pogledati OVDE

H'UP kancelarijska stolica sa leđima podesivim po visini

Dostupnost: Na stanju

Hup je kancelarijska stolica renomiranog proizvođača SUNON čiji je dizajn potpisan od strane Claudio Bellini studija. Glavna odlika ove ergonomske kancelarijske stolice su leđa podesiva po visini koja se mogu podešavati u rasponu od 130mm čime se, pored toga što u potpunosti prate vaše kičmu, mogu prilagoditi i vašoj visini i omogućiti adekvatnu i punu podršku za vaša leđa.

Dostupne boje:
CW-HY serija:
Cene važe samo za opcije iz maloprodaje:
CHO82SW --- 39,750 + PDV
od 39,750 + PDV

Po meri vaše kičme

Lumbalna podrška se postiže isključivo korišćenjem specijalnih materijala i nema potrebe za dodatnim jastučićima, te sam dizajn stolice ostaje jednostavan i sveden. Pored naprednog sinhronizovanog Donati mehanizma koji omogućava podešavanje dubine i visine sedišta i nagiba naslanjanja sa zaključavanjem u 4 položaja, mogu se podesiti i rokonasloni u svim pravcima po 3D principu kao i visina naslona za glavu.

Ergonomija

Ako su vam prioriteti kulture sedenja komfor, funkcionalnost i dizajna, onda je ova stolica pravi izbor za vas.

Dokumentacija

Za svaku kolekciju smo vam pripremili i brošuru u kojoj možete naći više informacija o proizvodu kao i detalje o standardnim dimenzijama proizvoda. Neke od kolekcija dozvoljavaju korigovanje dimenzija, ali vas molimo se o tome konsultujete sa nama.

 

Ovde možete preuzeti H'UP brošuru:

To Top