Loading...
Nije dostupno u maloprodaji --- više o maloprodaji možete pogledati OVDE

Magna višenamenska kancelarijska stolica

Dostupnost: Nije na stanju

Magna je ergonomski dizajnirana višenamenska stolica renomiranog proizvođača SUNON koja idealno kombinuje dizajna i praktičnosti. Raznovrsnost boja, veliki broj opcija i kombinacija i lagana konstrukcija samo su neke od odlika ove stolice koja može naći svoju primenu u raznim situacijama kao što su konferencije, sastanci, treninzi, predavanja, kantine, pa i u kućnim uslovima.

Mogu se poručiti sa naslonom za ruke ili bez, baza ima 6 opcija, plastična školjka dolazi u nekoliko boja, a jastuci se mogu presvući u štof ili kožu. Posetite nas i napravićemo pravu kombinaciju za vas.

Dostupne boje:
P-TM serija (jastuci za sedište i naslon za leđa):
Cena na upit

Za red među redovima

Magna je vrlo prakrična za konferencijske sale jer uz pomoć spojnica možete vezati nogare stolica čime se obezbeđuje uredno slaganje stolica u redu.

Praktična za svaki prostor

Laka je za održavanje, jednostavno se odlaže slaganjem jedne na drugu, a jastuci se mogu skidati i prati. Mekana perforirana plastika na naslonu za leđa pruža udobnost i svežinu i tokom dužeg sedenja.

Dokumentacija

Za svaku kolekciju smo vam pripremili i brošuru u kojoj možete naći više informacija o proizvodu kao i detalje o standardnim dimenzijama proizvoda. Neke od kolekcija dozvoljavaju korigovanje dimenzija, ali vas molimo se o tome konsultujete sa nama.

 

Ovde možete preuzeti MAGNA brošuru:

To Top