U svakom prostoru, pravilna akustika je ključni faktor za optimalan rad i pozitivnu energiju. Danas je teško zamisliti dobro projektovan radni prostor, a da nisu u obzir uzeti faktori akustike. Naša akustična rešenja omogućavaju višestruku funkcionalnost vodeći računa i o estetskom faktoru.

Akustični paneli su dizajnirani da smanje i kontroliošuodjeke i povratnu buku u enterijerima bilo da su montirani na zid ili plafon. Naši paneli svojstva superiorne akustičke apsorpcije, estetski su svedeni, lako se montiraju, ekološki su, a mogu se lako seći i krojiti da ogovaraju svakom specifičnom dizajnu prostra.

Proizvedeni su od 100% poliesternih vlakana od čega je minimum 75% poreklom od recikliranih plastičnih pet ambalaža. Potpuno su oslobođeni toksišnih i štetnih materija i izrađeni su po E0 standardu koji je ekvivalentan EN717-1:2004 koji govori da je proizvod u potpunosti proizveden u skladu sa ekološkim normama i ne sadrži formaldehid.

Akustični paneli se odlikuju zvučno upijajućim svojstvima, mogu se reciklovati, na njime se može štampati, imaju termička svojstva, ventilirajući su te se neće stvarati vlaga prilikom lepljenja na zid, lagani su, dekorativni, otporni na udarce, lako se montiraju i nisu zapaljivi i otrovni.

Veliki izbor dimezija, dezena, boja i oblika pruža mogućnost opremanja radnih prostora različitih veličina i konfiguracija, a rešenje će se naći i za najzahtevnije kancelarije.