Iron je profesionalna kancelarijska stolica visokog kvaliteta sa ergonomskim podešavanjima koja dolazi u nekoliko varijanti. Moguće je kombinovati podeisve po visini i dubini ili fiksne rukonaslone koji mogu biti tvrdi ili meki i fini na dodir. U svakoj opciji postoji mek i udoban jastučić za lumbarnu podršku koji je podesiv po visini. Sedište može biti presvučeno dvoslojnom i veoma izdržljivom mrežom južnokorejskog proizvođača Wintex ili tkaninom. Leđa su presvučena Wintex mrežom koja obezbeđuje odličnu ventilaciju i, zbog svoje blage elastičnosti, visoku udobnost.

Mehanizam može biti standardni sinhronizovani sa opcijom zaključavanja u tri položaja i manuelnim podešavanjem otpora naslona ili napredni koji omogućava automatsko podešavanje otpora naslona na osnovu težine korisnika, zaključavanje u četiri položaja i podešavanje dubine sedišta dela.

Ram stolice se može poručiti u crnoj ili beloj boji. Baza može biti klasicna petokraka sa točkićima, plastična u crnoj i beloj boji, metalna u hromu ili konzolna tipa "sanke" u crnoj boji. Poseduje Greenguard sertifikat što znači da je prošla testiranja na toksična isparenja po najstrožim svetskim kriterijumima, kao i BIFMA sertifikat koji garantuje da je stolica testirana po strogim kriterijumima na razna fizička opterećenja

Kancelarijska stolica Iron je u našem programu stolica za maloprodaju, dostupna odmah isključivo u crnoj boji plastike, presvučena crnom Wintex mrežom sa gore navedenim karakteristikama i to po sledećim cenama u zavisnosti od nekih razlika u specifikacijama:

 

Opcija CIR69SW - 11.500 + 20% PDV

  • Rukonasloni su tvrdi i podesivi po visini i dubini
  • Manuelno podešavanje opterećenja naginjanja
  • Zaključavanje nagiba naslona u 3 položaja

 

Opcija CIR67SW - 15.500 + 20% PDV

  • Rukonasloni su meki, fini na dodir i podesivi po visini
  • Automatsko podešavanje opterećenja naginjanja na osnovu težine korisnika
  • Zaključavanje nagiba naslona u 4 položaja
  • Podešavanje sedišta po dubini
Slični proizvodi

Winger

Stolica koja brine o vašem zdravlju već od 21.500 + 20% PDV

Saznajte više

Alien

Kancelarijska stolica kao sa druge planete po ceni od 15.800 + 20% PDV

Saznajte više

Olive

Komforna stolica po pristupačnoj ceni

Saznajte više